Menu 31 Decembre 2023

Escargots de Bourgogne au Bleu d’Auvergne
Roasted snails with garlic butter and blue cheese

Carpaccio de Betteraves, Neige de Chèvre
Beet Carpaccio with Goat Cheese

Fondue Parmesan aux Cinq Fromages du Québec
Parmesan Fondue Squares Made with Five Local Cheeses

Arancini à la Sicilienne et Coulis de Poivrons Rouge
Sicilian Arancini Stuffed with an Italian tomato and cheese ragu with sweet pepper sauce

Tartare de Saumon au Chutney d’Ananas (Sup. de 5.95)
Atlantic Salmon Tartare with home made pineapple chutney

***
Potage selon l’inspiration du chef
Soup of the day

***

Duo de Raviolis Géants aux Trois Fromages et Courge Musqué Nappée de Sauce crémeuse aux lardons
Duo of three cheeses and butternut Giant Raviolis with cream and bacon sauce
49.95

Pavé de Saumon du Nouveau Brunswick Sauce Vierge 
New Brunswick Salmon with Virgin Sauce
53.95

Cuisse de Canard Confite Sauce Poivrade de Canneberge
Roasted Duck Leg with pepper and Cranberry Sauce
56.95

Joue de Bœuf Braisée Érable et Romarin
Super tender Canadian beef cheek with rosemary & maple sauce
58.95
***
Sélection de Sublimes Desserts de Notre Pâtissier
***
Café