Menu 31 Decembre 2018

Escargots de Bourgogne au Bleu d’Auvergne
Roasted snails with garlic butter and blue cheese

Cannelloni Froid aux Champignons, Asperges et Coulis de Poivrons Rouges Grillés
Cold Cannelloni stuffed with mushrooms and asparagus. Roasted sweet red pepper sauce

Pâté, Rillettes et Confit d’Oignons aux Canneberges
Pâté, Rillettes and Onion Confit with Cranberries

Tartare de Saumon au Croustillant de Tempura (Sup. de 5.95)
Atlantic salmon tartare with tempura flakes and sesame

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Potage selon l’inspiration du chef
Soup of the day

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Raviolis Farcis au Homard avec Sauce Bisque
Pasta stuffed with lobster served with bisque sauce
38.95

Magret de Canard avec Sauce à la Bière Noire, Mélasse, et Romarin Frais
Duck Breast with Black Beer, Molasses and Fresh Rosemary Sauce
43.95

Jarret d’Agneau Braisé, Sauce Porto et Oignon Caramélisés
Braised Lamb Shank, Port and Caramelized Onions Sauce
46.95

Filet Mignon Nappé de Sauce Demi-Glace au Foie Gras et Crème
Grilled Filet Mignon With Foie Gras and Cream Sauce
49.95

Flétan Sauvage de la Gaspésie avec Sauce Vierge aux Fines Herbes
Wild Halibut from Gaspésie with Light Fine Herbs Sauce
51.95

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Sélection de Sublimes Desserts de Notre Pâtissier
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Café