Menu 31 Decembre 2017

Escargots de Bourgogne au Bleu d’Auvergne
Roasted snails with garlic butter and blue cheese

Carpaccio de Betterave Chioggia et Betteraves rouge avec Mousse de Chèvre
Chioggia beets and red beets Carpaccio with goat cheese mousse

Mousse de Pétoncles avec sauce à la Bisque de Homard (Sup. de 5.95)
Scallop mousse with lobster bisque sauce

Tartare de Bœuf à l’Émultion d’Ail, Tomates Séchées et Huile de Truffe (Sup. de 5.95)
Beef Tartare with sun dried tomatoes and truffle oil

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Potage selon l’inspiration du chef
Soup of the day

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Medaglioni Farci au Portobello et Fromage avec Sauce Crémeuse au Prosciutto
Pasta stuffed with prortobellos and cheese, prosciutto cream sauce
38.95

Filet de Turbot sur Salsa Exotique avec Sauce au Safran
Fillet of Turbot on Salsa with Saffron Sauce
43.95

Souris d’Agneau Braisé à l’Érable et Thym
Braised Lamb Shank with Maple and Thym Sauce
46.95

Filet Mignon au Fromage « La Sauvagine » de Portneuf, Nappé de Sauce Française à la Réduction de Vin Rouge
Grilled filet mignon (7oz) with Local Camambert cheese and a French Red Wine Sauce
49.95

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Sélection de Sublimes Desserts de Notre Pâtissier
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Café