Menu 31 Decembre 2016

Escargots de Bourgogne au Bleu d’Auvergne
Roasted snails with garlic butter and blue cheese

Carpaccio de Betteraves Jaunes, Fromage de Chèvre et Concassée de Pacanes
Yellow beets Carpaccio with goat cheese and crushed pecanes

Tartare de Deux Saumons (Sup. de 4.95)
Atlantic salmon and smoked salmon tartar with lemon juice, capers and onions

Foie Gras Poêlé sur Pain d’Épice et Confit de Figues au Vin de Bleuet (Sup. de 4.95)
Pan-fried Foie Gras with Spiced Bread and Fig-Confit with Blueberry Wine

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Potage selon l’inspiration du chef
Soup of the day

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Penne à la Saucisse de Foie Gras de Canard et Champignons avec Sauce Demi-Glace Crémeuse aux Parmesan
Pasta with duck fois gras sassage, mushrooms, and semi glace cream sauce
37.95

Cuisse de Canard Confite à la Poivrade de Canneberges
Roasted duck leg and cranberry pepper sauce served with rice and seasonal vegetables
39.95

Osso Bucco de Porc à l’Érable et Romarin
Pork Osso Bucco with maple and rosemary sauce
41.95

Mahi Mahi Façon Rockefeller: Épinard, Bacon, Parmesan avec Sauce Crémeuse au Basilic
Mahi Mahi Rockefeller style: Spinach, Bacon, Parmesan with Basil Cream Sauce
45.95

Filet Mignon au Camembert Fondant, Nappé de Sauce aux Petits Fruits et Porto
Grilled filet mignon (7oz) with camembert cheese with a port and berry sauce
49.95

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Sélection de Sublimes Desserts de Notre Pâtissier
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Café